“Allah’ın Mescitlerini Allaha iman Edenler, imar Ederler.”  (Tevbe Suresi 18. Ayet-i Kerime)

Kuran Adına Herşey Derneği Olarak Ayet-i Kerime doğrultusunda Öncelikli Gayemiz, Yer Yüzünde Rabbimizin Kelamı Olan Kuranı Kerimi Okumayan Kimse Kalmasın Ve İbadet Etmek Amacıyla Rabbimize Yönelen Herkesin Secde Edebileceği Bir Karış Toprağı Olsun.

Bu Kutlu Yolda Yürümek Ve Siz Değerli Bağışçılarımızla Birlikte Büyük Hayırlara Vesile Olmak İçin Başlattığımız “ Yavuz Sultan Selim Mescidine “ Desteklerinizi Bekliyoruz.

Afrika da Halkın Gıda, Giyim, Su Kuyusu Yerleşim Yeri Problemlerine Çözüm Olurken İbadetten Eksik Kalmamaları İçin de Gerçekleştireceğimiz Mescitler İle Hem İslami Eğitim Verilmesine Hem de Halkın Toplu Bir Şekilde Namazları Eda Edebilmelerine Vesile Oluyoruz.

Hep Birlikte Secdeye

Resulullah Efendimiz (s.a.s.)

"Kim Allah'ın rızasını talep ederek bir mescid inşa ederse, Allah ona cennette bir ev inşa eder." (Buhâri, Salât 65; Müslim, Mesâcid 25, 533; Tirmizî, Salât 237, 318) buyurmuştur.

Başlattığımız Bu Mukaddes Proje İle Birlikte Yerleşik Halkın Dini Eksikliklerini Tamamlamakla Birlikte İslam’dan Kopuk Bir Nesil Yetişmesinin De Önüne Geçmek için Elimizden gelen Hizmeti vermeye Çalışıyoruz.

Bizleri Yalnız Bırakmayıp Her An Yanımızda Olan Siz Değerli Bağışçılarımıza Tekrar Teşekkürlerimizi İletiyoruz...

Kardeşinin Secdeye Gidebilmesine Sen Vesile OL !

Misyonerlik faaliyetlerinin oldukça yoğun olduğu Afrika'da Müslümanların hem eğitim hem de yaşam merkezi olarak kullandığı mescitler aynı zamanda İslam'ı Afrika'ya yayan mihenk taşları olarak değerlendiriliyor.

Açılan Mescid - Medreselerimizin Maliyeti 80.000 Türk Lirası Olmakla Birlikte Bağışçımız Hepsini Karşılamak İsterse Mescid Üzerine Yazılacak İsmi De Kendisi Belirleyebilme Ayrıcalığına Sahip Oluyor Tümünü Karşılayamayacak Bağışçılarımız İçin De Hisseli Mescitlerimiz Mevcut 500 Türk Lirası Karşılığında Yapılan Mescitlerden 1 Hisse Alarak Bu Büyük Hayır Kervanına Dahil Olabilir ve Hep Birlikte Secdeye Projesine destek olabilirsiniz.

Nasıl Bağış Yapılır?

Bağışlarınızı Dilerseniz web sitesi üzerinden, dilerseniz derneğimize ait Hesap Numaraları üzerinden Gerçekleştirebilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için;

0 (212) 534 3484